Live Radio Live TV

TV dagelijks om 17:00 19:00 21:00 23:00 1:00u.


3ML Radio of TV kijken: Kijk op ontvangst.3ml.nl


Verbouwing gemeenschapshuis Baekerhoes

28-4 t/m 1-5

Bekijk onlineGemeenschapshuis het Baekerhoes in Brachterbeek wordt verbouwd. Dinsdag 25 april werd het bouwbord onthuld door wethouder Wilms. De gemeente Maasgouw heeft het bouwbeheer aan de stichting overgedragen. Maasgouw draagt 385.000 euro bij aan de renovatie.


Rondje Regio

29-4 t/m 30-4


Koningsdag 2017 in Ohé en Laak

28-4 t/m 29-4

Bekijk onlineDonderdag 27 april is koning Willem-Alexander 50 jaar geworden. En dat werd met Koningsdag groots gevierd. Zo ook in Ohé en Laak waar de kinderen hun fiets oranje hadden versierd.


Koningsdag 2017 in Nunhem

28-4 t/m 29-4

Bekijk onlineDonderdag 27 april is koning Willem-Alexander 50 jaar geworden. En dat werd met Koningsdag groots gevierd. Zo ook in Nunhem waar eerst het dorpsplein de nieuwe naam Herman Meddensplein kreeg. De kinderen lieten daarna een ballon op en konden zich daarna vermaken met spellen en springkussens.


Praot van de Straot

24-4 t/m 30-4

Bekijk onlineVerslaggeefster Truus van Kruchten en cameraman Frits Peeters gaan wekelijks op pad in de gemeente Leudal of Maasgouw om mensen op straat te vragen wat ze van een actueel onderwerp vinden. Deze week is het onderwerp is men tevreden met zijn/haar leven?


TV dagelijks om 17:00 19:00 21:00 23:00 1:00u.


3ML Radio of TV kijken: Kijk op ontvangst.3ml.nl


Woord op zondag

30-4

Woord op zondagWoord op zondag is te midden van het leven van iedere dag, met al zijn drukte en misschien ook zorgen, op zondag samen in een moment van bezinning, door het uitspreken van een gedachte, vanuit een christelijk perspectief, stil te staan bij de bijzondere waarden van het leven.


Praot van de Straot

1-5 t/m 7-5

Verslaggeefster Truus van Kruchten en cameraman Frits Peeters gaan wekelijks op pad in de gemeente Leudal of Maasgouw om mensen op straat te vragen wat ze van een actueel onderwerp vinden. Deze week is het onderwerp


Wildspiegels voor minder aanrijdingen met wild

1-5 t/m 2-5

Aan de Grave in Heythuysen en op de Heldenseweg in Neer zijn het afgelopen jaar veel aanrijdingen geweest met wild (ree en wildzwijn). Reden voor de jagers om te zoeken naar een oplossing. Zij zijn in samenwerking met de gemeente Leudal gestart met een pilot om een nieuw soort wildspiegels uit te proberen. Deze zijn zaterdag 29 april geplaatst.


Bloemetje van de week

3-5


KERNgezond TV deel 25

4-5

In KERNgezond TV ontvangt ex-profvoetballer Maurice Graef wekelijks een topsporter om iedereen te inspireren tot een gezonde leefstijl: gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag! Vaste onderdelen zijn het KERNgezond Nieuws, de Prijsvraag, de Foto van de week en uiteraard de wekelijkse skelterrace van Maurice tegen een topsporter. Deze week is het


Politieserie Robuust Blauw! #5

5-5

Politieserie Robuust Blauw! #5Robuust Blauw! Is een politie realityserie rondom politie basisteam Weert – Nederweert – Leudal. In deze aflevering: geweld tegen een politieambtenaar, maak je kennis met de wijkagent en is er een verkeersongeval op de A2. Robuust Blauw is een samenwerking tussen M-art media productions, WeertdeGekste en Politie. Seizoen 1 van Robuust Blauw wordt vanaf vrijdag 7 april wekelijks uitgezonden op 3ML TV.


Rondje Regio

6-5 t/m 7-5


Woord op zondag

7-5

Woord op zondag is te midden van het leven van iedere dag, met al zijn drukte en misschien ook zorgen, op zondag samen in een moment van bezinning, door het uitspreken van een gedachte, vanuit een christelijk perspectief, stil te staan bij de bijzondere waarden van het leven.


Politieserie Robuust Blauw! #6

12-5

Politieserie Robuust Blauw! #6Robuust Blauw! Is een politie realityserie rondom politie basisteam Weert – Nederweert – Leudal. In deze voorlopig laatste aflevering: een achtervolging tot in Duitsland, maak je kennis met het thema hennep en het slotstuk van "Robuust Blauw!" met niet eerder vertoonde beelden. Robuust Blauw is een samenwerking tussen M-art media productions, WeertdeGekste en Politie. Seizoen 1 van Robuust Blauw wordt vanaf vrijdag 7 april wekelijks uitgezonden op 3ML TV.Koningsdag 2017 in Ohé en Laak23:00
Koningsdag 2017 in Nunhem23:17
Praot van de Straot23:25
Koningsdag 2017 in Ohé en Laak01:00
Koningsdag 2017 in Nunhem01:17
Praot van de Straot01:25


Televisie

Kijk op ontvangst.3ml.nl om te zien op welke manieren u Omroep 3ML kunt onvangen.

De uitzendingen van Omroep 3ML TV beginnen iedere dag om 17.00, 19.00, 21.00, 23.00 en om 1.00 uur. De programma's bieden informatie of verstrooiing of een combinatie (infotainment), maar zijn altijd gericht op de regio. De programmering wordt iedere week vermeld op de website van de omroep en in de lokale huis-aan-huis-bladen.De tv-producties worden in eigen huis gemaakt of aangeleverd door partners in het uitzendgebied. Reportages, interviews, live-verslagen van belangrijke activiteiten in de regio, films, sportitems, nieuwsverslagen, documentaires enz. enz.; het is allemaal te bekijken op de tv van Omroep 3ML. Bovendien worden de raadsvergaderingen van de gemeenten Maasgouw en Leudal rechtsreeks uitgezonden, zodat de burgers in deze gemeenten op een objectieve wijze de gemeentepolitiek in hun gemeente kunnen volgen.

Tussen de tv-uitzendingen door kunt u kijken naar een KABELKRANT of TEKST-TV. Deze kabelkrant staat boordevol lokaal en regionaal nieuws en activiteiten van verenigingen. Voor het lokale en regionale nieuws geldt het streven: het laatste nieuws als eerste gebracht.

Welke berichten worden geplaatst?

Actuele berichten uit de kernen van Maasgouw en Leudal en openbare activiteiten van Leudalse en Maasgouwse verenigingen worden altijd op de kabelkrant en de website van Omroep 3ML geplaatst.

Komen berichten en openbare verenigingsactiviteiten van buiten het uitzendgebied, dan plaatsen wij alleen als er sprake is van een duidelijke uitstraling naar ons uitzendgebied. Een omvergereden lantaarnpaal in Echt wordt niet geplaatst. Als dit door een inwoner van ons uitzendgebied is gedaan, dan natuurlijk weer wel. De kaartavond van de harmonie van Meijel wordt niet geplaatst. Een grote rommelmarkt in diezelfde plaats, georganiseerd door diezelfde vereniging mag zich wel in een plaatsing verheugen. De redactie is van oordeel dat deze laatste activiteit een grotere aanzuigingskracht heeft op het uitzendgebied van de omroep. Over de beslissingen van de redactie kan niet worden gecorrespondeerd.

Natuurlijk kun je ook meehelpen dat een bericht vlug geplaatst wordt. Als je vijf blaadjes opstuurt naar ons redactieteam, dan vergt dat veel tijd om 'te verwerken' naar onze kabelkrant.Veel redacteuren zien er tegenop om zich eerst door deze brij aan informatie te worstelen. Op de kabelkrant kunnen maximaal 12 regels worddocument Times New Roman lettertype 12 worden geplaatst. Beter is het dan om het bericht via de volgende methode aan te leveren. Probeer in de eerste alinea in het kort de 5 W's te beantwoorden: Wie, Wat, Waar, Wanneer en Waarom. Je zult merken dat je dan al veel van de schrijfruimte hebt opgebruikt. Gebruik de resterende ruimte om toelichting te geven op onderdelen van de eerste alinea. Als je in de eerste alinea de W van Wie hebt beantwoord, kun je bijvoorbeeld nu meer vertellen over de organisatie. In de PR wordt dit 'uitrollen' genoemd. Doe er nog een leuke foto bij (JPG-bestand, minimaal 800 x 600) en een vlotte plaatsing is gegarandeerd.