Live Radio Live TV

Medewerkers

Hadid Abubakarov
Jean-Peter Adams
Stan Berghs
Antoine Bongers
Nic van den Boogaart
Ad Brink
Harry op het Broek
Jan op het Broek
Ton Bruurs
Gerry Camp
Dennis Cockx
Bart Coenen
Hans Dorssers
Lars Driessen
Ben Engelen
Kelsey Flinsenberg
Theo Goertz
Frits Gubbels
Pierre Gubbels
Rick Hennissen
Lambert Hermans
John Holsgens
Vivian Huyskens
Han Janssens
Ron Jeurissen
Wim Kanders
Lei Kierkels

Nelly Kierkels
Marieke Klauwers
Truus van Kruchten
Helian van Lier
Martin van Lierop
Caro van Meel
Har Mennen
Paul Montforts
Carmen Nazarski
Henk van Neerven
Deborah Parren
Frits Peeters
Noud Peeters
Hans van Ratingen
Paul Rous
Hein ten Rouwelaar
Ine Scheenen
Mark Scheenen
Bram Snijkers
Theo Snijkers
Ad Splinters
Henk Theunissen
Bart Thiesen
Sjra Vermeulen
Els Vlugt
Willemien Wertz
Wil WijnhovenDonderdag

TV dagelijks om 17:00 19:00 21:00 23:00 1:00u.


3ML Radio of TV kijken: Kijk op ontvangst.3ml.nl


Op de raadsagenda

18-1

Bekijk onlinePresentator Martin van Lierop bespreekt in deze uitzending onderwerpen die actueel zijn in de raadsvergadering, die aansluitend aan dit programma live wordt uitgezonden. De reguliere tv-programmering komt tijdens deze live-uitzending te vervallen.


Startschot Stichting Schuldhulp Maasgouw

16-1 t/m 18-1

Bekijk onlineDe stichting Schuldhulp Maasgouw is vorig jaar opgericht en is een afdeling van de landelijke vereniging SchuldHulpMaatje. Vrijwilligers bieden hulp aan mensen die te maken hebben met schulden of dreigende schulden. De eerste tien vrijwilligers hebben de opleiding tot Schuldhulpmaatje inmiddels met succes afgerond en de hulpverlening kan nu echt van start gaan. Op maandag 15 januari ontvingen zij uit handen van wethouder Smeets-Palmen hun certificaat.


Onthulling thematrein 't Witte Stadje

17-1 t/m 19-1

Bekijk onlineBij de start van Arriva in Limburg eind 2016 werd een ‘namenwedstrijd’ georganiseerd om de mooiste en belangrijkste bestemmingen van Limburg te verzamelen. De achterliggende gedachte: Arriva neemt je mee naar al die mooie plekken in Limburg. Een deskundige jury selecteerde uit alle inzendingen 30 namen, waarop vervolgens gestemd kon worden door de Limburgse reizigers. In totaal werden zo’n 5000 stemmen uitgebracht. Uiteindelijk hebben 14 treinen een naam gekregen van een Limburgse bestemming. Het witte stadje Thorn is een van die bestemmingen. Op dinsdag 16 januari werd in Roermond de thematrein ’t witte stadje’ officieel onthuld.


KERNgezond TV deel 14

18-1

Bekijk onlineKERNgezond is een maatschappelijk project gericht op gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag. In KERNgezondTV ziet u het laatste KERNgezond nieuws, leraren die een leuke strijd met elkaar aangaan tijdens de SumoChallenge, twee kindervloggers die u meenemen in hun wereld en beantwoorden topsporters vragen van kinderen! Elke week is er ook een prijsvraag waarmee je kans maakt op een leuke prijs!


Carnavalskriebels, afl. 2

16-1 t/m 18-1

Bekijk onlineIn deze aflevering ging verslaggeefster Carmen Nazarski even sfeer proeven en de stemming peilen in een afgeladen La Rochelle waar zojuist Hans Derikx was uitgeroepen tot de nieuwe prins carnaval van CV De Sjansemaekers.