Live Radio Live TV

Medewerkers

Hadid Abubakarov
Jean-Peter Adams
Huub America
Antoine Bongers
Nic van den Boogaart
Ad Brink
Harry op het Broek
Jan op het Broek
Marc Brouwers
Ton Bruurs
Gerry Camp
Dennis Cockx
Hans Dorssers
Ben Engelen
Theo Goertz
Frits Gubbels
Pierre Gubbels
Lambert Hermans
John Holsgens
Vivian Huyskens
Han Janssens
Wim Kanders
Lei Kierkels
Nelly Kierkels

Marieke Klauwers
Truus van Kruchten
Helian van Lier
leontine Lier van
Martin van Lierop
Caro van Meel
Har Mennen
Carmen Nazarski
Henk van Neerven
Deborah Parren
Frits Peeters
Noud Peeters
Hans van Ratingen
Hein ten Rouwelaar
Mark Scheenen
Bram Snijkers
Theo Snijkers
Ad Splinters
Henk Theunissen
Bart Thiesen
Sjra Vermeulen
Els Vlugt
Willemien Wertz
Wil WijnhovenDinsdag

TV dagelijks om 17:00 19:00 21:00 23:00 1:00u.


3ML Radio of TV kijken: Kijk op ontvangst.3ml.nl


Opening Student Store Gilde Opleidingen Roermond

17-5 t/m 22-5

Bekijk onlineDe tweedejaars studenten Retailmanager van Gilde Opleidingen gaan vanaf woensdag 16 mei het geleerde op bijzondere wijze in praktijk brengen in hun eigen Student Store op de Hamstraat in Roermond. De studenten runnen deze winkel helemaal zelf, inclusief verkoop, planning en administratie en verkopen er zelfs hun eigen producten.


Leegvissen vijver oud-Maasbracht vanwege renovatie

17-5 t/m 22-5

Bekijk onlineNa de bouwvakvakantie wordt gestart met de herinrichting van Oud-Maasbracht. Dat gebeurt in 3 fases. In het gebied ligt ook een grote vijver, die zal worden opgeknapt. Op dit moment is men druk doende om deze leeg te vissen, zodat met de werkzaamheden kan worden gestart. De vijver wordt na de renovatie een officiële visvijver, beheerd door Hengelsportvereniging ‘Ik pik ieder visje in’ .


Wake voor 11.500 verbrande kippen

18-5 t/m 23-5

Bekijk onlineMaandagnacht 14 mei zijn bij een hevige brand in Heythuysen 11.500 kippen om het leven gekomen. Burning Souls organiseerde om die reden op donderdagmiddag 17 mei een wake om deze dieren te herdenken. De landelijke actiegroep wil dat er veel meer aandacht wordt besteed aan de brandveiligheid van stallen.


Auditieronde tv-programma Lang Leve de Muziek Show in Roermond

21-5 t/m 24-5

Bekijk onlineMeedoen aan een tv-programma van NPO 3, dat lijkt veel basisschoolklassen natuurlijk geweldig. Op vrijdag 18 mei kregen 23 basisschoolklassen uit Limburg en Brabant hun kans, zij mochten auditie doen voor het TV-programma tv-programma Lang Leve de Muziek Show dat vanaf eind september op NPO 3 wordt uitgezonden. Wij zijn een kijkje gaan nemen toen BS De Sleye uit Heel en OJBS De Triolier hun beste beentje voorzetten in de hoop natuurlijk om te worden gekozen.


Wiekend Waeg Wiezer te gast bij De Graasj

21-5 t/m 24-5

Het radioprogramma Wiekend Waeg Wiezer was afgelopen zaterdag te gast bij De Graasj in Roermond, een ontmoetingsplek die mensen met elkaar verbindt, een plek die mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt op een positieve manier laat ervaren wat ze wél kunnen. Vanaf deze locatie werd het radioprogramma live uitgezonden met diverse gasten en artiesten.


10e editie ToonBeeld Thorn

21-5 t/m 24-5

Bekijk onlineOp Pinksterzondag was Thorn het levende decor van de tiende editie van ToonBeeld Thorn. Tijdens deze jubileumeditie was van alles te zien en te beleven: veel levende standbeelden, men kon een workshop volgen om zelf een levend standbeeld te worden en de Limburgs Kampioen ‘Living Statue’ werd uitgeroepen. Teveel om op te noemen. Kijkt u naar een sfeerimpressie vanuit het Witte Stadje.