Live Radio Live TV

Organisatie

Directeur

Vivian Huyskens
v.huyskens@3ml.nl

Hoofd TV

Helian van Lier
h.vanlier@3ml.nl

Hoofd TTV

Lambert Hermans
l.hermans@3ml.nl

Hoofd Techniek

Jean-Peter Adams
jp.adams@3ml.nl

Lid PBO

Mea Boonen-de Bruijn

Lid PBO

Pierre Cnoops

Lid PBO

Constantijn Dieteren

Lid PBO

Gerry Haagmans-Schuren

Lid PBO

Wilma Koning

Lid PBO

Carl Lahaije

Lid PBO

Huub Parren

Lid PBO

Jos Vossen

Lid Bestuur

Martine Evers

Lid Bestuur

Mart Janssen

Lid Bestuur

Hans van der Meer

Lid Bestuur

Jan SchurenZondag

TV dagelijks om 17:00 19:00 21:00 23:00 1:00u.


3ML Radio of TV kijken: Kijk op ontvangst.3ml.nl


Woord op zondag

21-1

Bekijk onlineWoord op zondag is te midden van het leven van iedere dag, met al zijn drukte en misschien ook zorgen, op zondag samen in een moment van bezinning, door het uitspreken van een gedachte, vanuit een christelijk perspectief, stil te staan bij de bijzondere waarden van het leven.


Bakker Dieteren beste Echte Bakker van Nederland

19-1 t/m 23-1

Bekijk onlineEchte Bakker Dieteren uit Maasbracht is uitgeroepen tot de Beste Echte Bakker van Nederland. Het Echte Bakkersgilde stuurt jaarlijks keurmeesters als mystery shopper op pad om alle aangesloten bakkerijen te bezoeken en daarover een rapport uit te brengen. Hierbij wordt gekeken naar het hele concept zoals de winkel, de presentatie, het personeel, de klantvriendelijkheid. Uiteraard moet de kwaliteit van de producten daarbij boven de landelijke norm zijn.


Rondje Regio

20-1 t/m 21-1

Bekijk onlineKijkt U naar het volgende regiojournaal!


Praot van de Straot... uit Maasbracht

19-1 t/m 21-1

Bekijk onlineHet thema van deze week is 'Neemt u met Carnaval twee dagen vrij?' Verslaggeefster Truus van Kruchten en cameraman Frits Peeters gaan wekelijks op pad in de gemeente Leudal of Maasgouw om mensen op straat te vragen wat ze van een actueel onderwerp vinden.


Carnavalskriebels, afl. 3

19-1 t/m 22-1

Bekijk onlineCarnavalskriebels was bij het uitroepen van de jeugdprins van de Vreigeliers en jeugdprinses van de De Vreigelprinsesjes in Haelen en sprak natuurlijk met alle jonge prinsen, ex-prinsen en prinsessen hoe het is om prins te zijn. Dankzij carnavalskriebels weten we nu ook hoe de De Vreigelprinsesjes in Haelen terecht zijn gekomen en wat de rol van Neer daarbij was.....