Live Radio Live TV

Organisatie

Directeur

Vivian Huyskens
v.huyskens@3ml.nl

Hoofdredactie TV

Deborah Parren
d.parren@3ml.nl

Hoofd TTV

Lambert Hermans
l.hermans@3ml.nl

Hoofd Techniek

Jean-Peter Adams
jp.adams@3ml.nl

Lid PBO

Mea Boonen-de Bruijn

Lid PBO

Pierre Cnoops

Lid PBO

Constantijn Dieteren

Lid PBO

Wilma Koning

Lid PBO

Carl Lahaije

Lid PBO

Jos Vossen

Secretaris

Hans van der Meer

Penningmeester

Lea Monod de Froideville

Lid Bestuur

Mart Janssen

Lid Bestuur

Jan SchurenVrijdag

TV dagelijks om 17:00 19:00 21:00 23:00 1:00u.


3ML Radio of TV kijken: Kijk op ontvangst.3ml.nl


Dit heeft 3ML tijdens de zomervakantie in petto

14-7 t/m 2-8

Bekijk onlineWe kijken er allemaal jaarlijks reikhalzend naar uit: de zomervakantie. En het is al bijna zover; de koffers mogen van zolder en uitstapjes kunnen gepland gaan worden. Even uitrusten en voor de tv ontspannen? Kijk dan naar Omroep 3ML, want de medewerkers hebben een boeiend en afwisselend zomerprogrammering voor je in petto en vertellen zelf wat dat is.


Insturen fotowedstrijd Maak Leudal Kleurrijk

28-7 t/m 31-7

In het kader van het jubileumjaar 10 jaar Leudal heeft de gemeente Leudal een fotowedstrijd gelanceerd. Iedereen kan een foto van Leudal insturen met als thema 'kleurrijk Leudal'. Uit de ingestuurde foto's wordt door een vakjury de meest sprekende en kleurrijke foto gekozen en gepubliceerd tijdens het ‘Kleurrijk Leudal Festijn’, een open dag van de gemeente Leudal op 24 september 2017.


Limburg Festival Nieuws 4

28-7 t/m 30-7

Het Limburg Festival (ook wel LMBG FSTVL) is in 1983 opgericht en kent dit jaar de 35e editie. Het festival is anno 2017 uitgegroeid tot een vijfdaags internationaal theaterevenement dat haar domicilie gekozen heeft in Midden-Limburg met als speerpunt bijzonder theater op bijzondere locaties. Omroep 3ML geeft in een aantal afleveringen een inkijkje in het programma van het Limburg Festival.


Praot van de Straot

24-7 t/m 30-7

Bekijk onlineVerslaggeefster Truus van Kruchten en cameraman Frits Peeters gaan wekelijks op pad in de gemeente Leudal of Maasgouw om mensen op straat te vragen wat ze van een actueel onderwerp vinden. Deze week is het onderwerp


U moet de groeten hebben uit Midden-Limburg 3

28-7 t/m 3-8

Bekijk onlineZomerprogramma waarin reporter Rob Hompe aan toeristen en dagjesmensen in Midden-Limburg vraagt wat zij mooi vinden aan deze streek.